INFÓ VONAL: +36-20/282-11-28; +36-76/500-328

Sportolóknak

A 3 kimért futópálya mellett 2500 m2 strandkézilabda-, strandröplabda-, és strandfocipálya, szabadtéri kosárlabdapálya, kültéri fitneszpark és street workout pálya biztosít lehetőséget a sportolásra.

Street workout pálya

Városunkban növekvő igény mutatkozott egy olyan, mindenki által elérhető pálya iránt, amely felszereltségével és kialakításával kiszolgálja a sportágat űző fiatalok igényeit.

bővebben

Kosárlabdapálya

A 20 millió forintból kialakított kosárlabdapályát 2015 szeptemberében adták át. Az önkormányzati és TAO támogatásból létrehozott pálya fő célja, hogy tovább növeljék a kosárlabda sport népszerűségét Kecskeméten, de nem titkolt cél az sem hogy kicsalogassák a város lakóit a szabadidőközpontba.

bővebben

Strandfoci-, strandröplabda- és strandkézilabda pályák

A szabadidőközpont egyik büszkesége a 900 köbméter homokból kialakított strandkézilabda-, strandröplabda-és strandfoci pálya. A 2500 négyzetméteren elterülő 3 pálya a szabadidőközpont Nyíri út felőli bejáratánál fekszik és a 100 Ft-os sétálójegy megváltását követően használható.

bővebben

Kültéri fitneszpark

A kültéri fitneszeszközökkel azok is edzhetnek, akik nem az erősebben megmozgató sportokat kedvelik. Eszközeink kiválóan alkalmasak a kellemes, átmozgató edzésekre.

bővebben

2017. január1-től új helyi horgászrend érvényes a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, melyet itt érhetnek el.

Szinte minden pontban pontosítás vagy módosítás történt. Kérjük tájékozódjanak mielőtt napijegyet vagy bérletet váltanak nálunk.

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont Házirendje itt érhető el.

Benkó Zoltán Szabadidőközpont © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum